Retourprocedure

Aangekochte artikels kunnen geruild worden binnen de 14 dagen na leveringsdatum. Je kan je artikel ruilen in de COUNTRY TURNHOUT-winkel voor een tegoedbon of terugsturen met Bpost om vervolgens jouw tegoedbon te ontvangen.

In dat geval stuurt u eerst een e-mail naar 

shop@countryturnhout.be voor een retourformulier. Zorg ervoor dat het retourformulier volledig is ingevuld en wordt verstuurd samen met het geruilde artikel.

De verzendkosten zijn voor de koper. Hou er rekening mee dat er niet wordt geruild tijdens soldenperiodes.

 RETOURVOORWAARDEN

Retourartikels zijn echter gevoelige wezentjes. Hou daarom aub rekening met het volgende:

  • Retourartikels hebben heimwee – Zorg ervoor dat je ze binnen 14 dagen terugzendt per Bpost of afgeeft in de COUNTRY TURNHOUT winkel.
  • Retourartikels hebben stijl – Ze zijn altijd ongedragen en onberispelijk schoon. Ze mogen gepast zijn, maar niet gebruikt. Als het geruilde artikel en zijn toebehorenen beschadigd zijn, wordt er een kost van minimum 15% van de aankoopwaarde aangerekend.
  • Retourartikels zijn old school – Ze gaan nooit de deur uit zonder hun originele labels.
  • Retourartikels zijn gewoontedieren – Ze reizen uitsluitend in hun originele verpakking.

Als je alle voorwaarden respecteert, bezorgen we binnen 14 dagen na ontvangst van de retourartikelen een tegoedbon van het totaalbedrag.

Inloggen
Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

TOP