Over ons

Country is al meer dan 30 jaar een fenomeen in hartje Kempen. In de Turnhoutse Gasthuisstraat vinden zowel stijlvolle volwassenen als de hippe jeugd hun gading tussen de internationale topmerken en frisse nieuwkomers.

Country fashion, uit liefde voor de klant

Geïnspireerd door haar ouders en grootouders, startte zaakvoerster Bie Van Oproy de familiezaak op 21-jarige leeftijd op. Wat begon als een kleine herenboetiek, groeide – dankzij een sterke voorliefde voor tevreden klanten – uit tot een 280m2 grote autoriteit in topmode. Na meer dan 30 jaar gaf ze de fakkel door aan Carolien Devoght, die al 6 jaar deel uitmaakte van het team. Samen met haar man Mathias van Rooij vormen ze een jong en dynamisch koppel, die een nieuwe wind blaast door Country Fashion. Het talentvol en ambitieus team werd al bekroond met een award voor meest klantvriendelijke kledingzaak van het land!

Voortdurende evolutie

Mode is een sector die nooit stilstaat. Daarom sturen we onze collectie regelmatig bij en denken we out-of-the-box. Zo blijven we groeien, voor en met onze klanten.

TOP
Winkelmandje 0